Terug

Wat verwachten wij van u?

ConsumerJury is hét online aankooppanel van GfK Belgium. Het panel is op 1 januari 2006 van start gegaan in Nederland en bestaat daar inmiddels uit meer dan 20.000 panelleden. Mensen zoals u! 

Geef producten die u koopt aan ons door

U geeft iedere maand uw aankopen in een aantal groepen producten aan ons door. U vult bijvoorbeeld uw gekochte kleding, schoenen en (mode-)accessoires in.

Het invullen van uw aankopen doet u best zo snel mogelijk. De rapportage gebeurt op basis van maandelijkse perioden. Aan het einde van iedere maand sluit u de maand af door op een knop te drukken. Hiermee bevestigt u dat u al uw aankopen van die maand heeft ingevuld. Als het tijd is om de maand af te sluiten, dan laten wij u dat even weten via een e-mail. Heeft u al uw aankopen ingevuld en de maand afgesloten dan ontvangt u als waardering hiervoor punten.

Uw mening geven in vragenlijsten

Naast het invullen van uw aankopen, nodigt ConsumerJury u een aantal keer per maand via e-mail uit om uw mening te geven. Deze extra onderzoeken kunt u online invullen. De onderwerpen zijn divers en gaan over uw vakantie, voeding & gezondheid, bekende merken, het gebruik van verzorgingsproducten, elektronische apparatuur, supermarktproducten, etc. Door de vragenlijsten in te vullen kunt u extra punten sparen.

De informatie die u aan ons doorgeeft is zeer waardevol voor winkelketens, fabrikanten en de overheid. Natuurlijk behandelen wij al uw gegevens als vertrouwelijk en zullen deze alleen anoniem aan derden verstrekt worden. Wilt u weten wat er met uw informatie wordt gedaan? Dit kunt u lezen in: Wat krijgt u ervoor terug?

#opinion #easy #gifts #extra #everyone