Terug

Hoe kan ik lid worden?

Druk op Hoe word ik lid? om u op te geven voor ConsumerJury. Hier vindt u ook het registratieformulier. Na uw aanmelding ontvangt u van ons een e-mailbericht met een link. Door op de link te drukken, bevestigt u uw e-mailadres en komt u in uw profiel waar u uw persoonlijke gegevens verder invult. Deze gegevens zijn nodig om uw ingevulde aankopen en onderzoeken te kunnen verwerken. Na het invullen van uw persoonlijke gegevens ontvangt u een e-mail met uw inloggegevens. Om uw inschrijving af te maken, voegt u nog even de gegevens van de andere leden in uw huishouden toe aan uw Profiel.

Hoe oud moet ik zijn om mee te kunnen doen aan het ConsumerJury Panel?

Iedereen van 15 jaar en ouder is welkom in het ConsumerJury Panel. Kent u meer mensen die graag mee willen doen aan ConsumerJury? Ouders, broer, zus, vrienden en/of bekenden? Dat kan! Na inloggen, kunt u kiezen voor "Nodig iemand uit".

Wat krijg ik als beloning?

Voor uw deelname ontvangt u een beloning in de vorm van punten. U kunt deze punten op verschillende manieren inwisselen. Zo kunt u Villa Rozenrood - een goed doel - steunen, maar is er ook de mogelijkheid om te sparen voor Bongo Bonnen of Cadeau Pass aankoopcheques. Voor een beschrijving van de regels met betrekking tot de beloning kunt u kijken onder Spelregels.

Wat houdt deelname in? Wat wordt er van mij verwacht?

ConsumerJury vraagt u om iedere maand uw aankopen aan ons door te geven. Niet alle aankopen, maar bijvoorbeeld de kleding, mode- of reisaccesoires, bloemen en planten. U kunt uw aankopen op elk gewenst moment van de dag invullen. Naast uw aankopen wordt u regelmatig via e-mail uitgenodigd om een vragenlijst in te vullen. De onderwerpen van deze onderzoeken zijn gevarieerd en sluiten goed aan op uw belevingswereld. De ene keer vragen wij naar uw DIY-gedrag, dan weer naar voedingsaankopen, uw winkelbezoeken bij grote supermarkten, welke hobby's u heeft of naar welke televisieprogramma's u kijkt. Klik voor een uitgebreidere beschrijving op Wat is ConsumerJury?.

Privacy: wat gebeurt er met mijn gegevens?

De gegevens die u doorgeeft worden gebruikt om allerlei onderzoeksvragen mee te beantwoorden. De resultaten worden nooit op individueel niveau aan onze opdrachtgevers doorgegeven. Dit betekent dat uw naam en e-mailadres nooit worden gekoppeld aan de door u ingevulde aankopen of antwoorden. GfK is aangesloten bij FEBELMAR en onderschrijft de Wet tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer. Uw privacy is derhalve gegarandeerd (zie ook Spelregels of Privacy).

Waarom worden mijn persoonlijke gegevens gevraagd?

Ten eerste hebben we uw e-mailadres nodig om u uit te kunnen nodigen voor onderzoeken. Alle communicatie gaat via dit opgegeven e-mailadres.

Ten tweede is het voor het verwerken en analyseren van de onderzoeken van belang om wat meer van u te weten dan alleen uw naam en e-mailadres. Bij de meeste onderzoeken gaan we na of er verschillen zijn tussen mensen. Bijvoorbeeld: mannen kopen gemiddeld vaker via internet dan vrouwen, jonge mensen vinden het leuker om naar de bioscoop te gaan dan oudere mensen, etc. In de inschrijfvragenlijst vragen we daarom naar bepaalde achtergrondgegevens. Deze gegevens worden vervolgens door ons bewaard, zodat we deze vragen maar één keer hoeven voor te leggen. Verandert er iets in uw persoonlijke gegevens dan kunt u dit aanpassen bij "Mijn profiel" (nadat u ingelogd bent).

Ten derde zijn we voor sommige onderzoeken op zoek naar mensen met specifieke kenmerken. Bijvoorbeeld: mensen die in een bepaalde regio wonen of mensen die hoger opgeleid zijn. Dankzij het invullen van de inschrijfvragenlijst kunnen wij u uitnodigen voor de onderzoeken die voor u relevant zijn.

Hoe vaak word ik benaderd?

Als deelnemer aan ConsumerJury bepaalt u zelf wanneer u uw aankopen invult op de daarvoor bestemde vaste plaats op de website. Wel wordt van u verwacht dat u voor het einde een maand alle aankopen die betrekking hebben op deze maand, heeft doorgegeven. Daarenboven engageert een ConsumerJury lid zich om iedere maand trouw mee te doen aan dit onderdeel. ConsumerJury betracht continu panelonderzoek. Dit betekent dat u gedurende langere tijd trouw elke maand het onderdeel aankoopregistratie invult. 

Daarnaast wordt u regelmatig uitgenodigd om eenmalige onderzoeken over allerlei onderwerpen in te vullen. Uiteraard is deelname aan deze eenmalige onderzoeken geheel vrijwillig, maar gemiddeld zult u één keer per week door ons benaderd worden.

Het lukt mij niet om in te loggen. Wat moet ik doen? Ik ben mijn inloggegevens vergeten!

Bent u uw inloggegevens vergeten, kijkt u dan in uw bevestigingsmail om uw wachtwoord te achterhalen. Mocht u dit niet meer hebben, dan kunt u onderaan de inlogpagina een formulier vinden waarmee u uw inloggegevens kunt opvragen.

#opinion #easy #gifts #extra #everyone